Hyvää Juhannusviikkoa ja katse heinäkuun tapahtumiin

Nyt voi jo suunnitella ja ilmoittautua seuraaviin tapahtumiin:

Haluaisitko oppia kukkakimpun ja- asetelman tekoa ammattilaisten (floristit Heli Jumeri ja Sami Kolppanen) ohjauksessa? Tervetuloa kesäiselle KUKKASIDONTAKURSSILLE Oulaisten Olotilaan (torin vierellä) HUOM! AJANKOHTA MUUTTUNUT VIIKKOA MYÖHEMPÄÄN, la 27.7. klo10-14. Tuo mukanasi oma astia tai maljakko niin suunnitellaan siihen mukava kokonaisuus. Voit ottaa mukaasi kukkia, vihreitä oksia jne. puutarhastasi ja kerätä myös luonnonmateriaalia. Kurssin hintaan sisältyy joitakin leikkokukkia ja vihreää lisukkeiksi sekä muuta materiaalia asetelman tekoon. Osallistujille lähetämme ohjeet sähköpostilla materiaalin keruuta varten. Ota mukaasi myös kukkaveitseksi sopiva veitsi ( tasainen terä, esim. vihannesveitsi).

Sitovat ilmoittautumiset 19.7. mennessä sähköpostitse os. heli.jumeri@gmail.com. Kurssin hinta on 29€/hklö ja se maksetaan Puutarhaseuran tilille ilmoittautumisen yhteydessä, viite 20051.

RETKI RANNIKKO-POHJANMAALLE la 10.8. missä ihanat puutarhakohteet ja nähtävyydet, esim. Maria Fageruddin piha Klockarviken, satumainen Tonttumuseo ja runsas Garden Flora taimisto. Lounas nautitaan Edsevössä. Ilmoittaudu viimeistään 21.7. Ullalle p .040 7709307 tai Sinikalle p .040 0753112. Retken hinta on 68€/jäsen, 78€/ei jäsen ja se maksetaan Puutarhaseuran tilille 26.7. mennessä, viite 20051. Tilinnumero löytyy Seura-palkin takaa.