Kesäpäivä Raahen seudulla la 8. kesäkuuta

Nyt on aika ilmoittautua kesän ensimmäiselle retkelle, viimeistään 15.5. Ritvalle, p. 050 3567 091 (tekstiviestikin käy, ilmoita mistä nouset kyytiin, mahdolliset ruokavaliosi ja yhteystietosi).

Retken hinta on 68€/ jäsen ja 78€/ ei- jäsen ja maksu suoritetaan 24.5 mennessä seuran tilille. Lähtöpaikat ovat Ylivieskan linja-autoasema klo 8.00, Oulaisten NESTE klo 8.25 sekä Vihannin SEO 8.55, paluu samaa reittiä.

Ohjelmassa on historiallisen Raahen upeimpia kohteita ja pihoja, aamukahvit juomme Ruusumuorin pihalla. Jatkamme Raahen Wanhaan kaupunkiin, Langin Kauppahuoneelle (lounas), Kruununmakasiinille, Arkkukarin siirtolapuutarhalle (kahvit) ja päivän päätteeksi Särkän Perennataimistolle jäseniltaan. Lisätietoa ”Tapahtumista”.

Tervetuloa!

Hei!

vuosikous on vahvistanut toimintasuunnitelman ja meille on nyt tarjolla ennatysmäärä tapahtumia tälle puutarhakaudelle. Koronavaiheen patoutunut energia lie purkautunut itse kustakin ja mikä ihanuus, että voimme taas kokoontua ja ajella bussilla !

Näet täältä sivuiltamme jo nyt tapahtumat ja ajankohdat pääpiirteissään, joten kesämenojen suunnittelun voi aloittaa seurankin osalta. Tarkennuksia tulee ja tietenkin retkiohjelmat!

Jäsenlehden postitamme viikolla 16, jos et saa odottamaasi lehteä, tarkista oletko maksanut jäsenmaksun. Muistathan, että lehti postitetaan viime vuoden jäsenmaksun maksaneille ja se on myös samalla jäsenkortti, jonka esittämällä saat seuran jäsenille luvatut tarjoukset.

Maksa siis ensin jäsenmaksu, niin lehti tulee perästä! Sivuilta löydät ohjeen ja voit myös pirauttaa rahastonhoitaja Tarjalle.

Tervetuloa virkistymään kasvien ihmeelliseen maailmaan!

Hallitus