Puurojuhlan aika

Kokoonnumme perinteiseen puurojuhlaan ti 11.12.2018 klo 18 ravintola Lounatuuleen Ylivieskaan. Tarjolla ohjelmaa, joulupuuro, kahvit ja kinkkuvoileivät hintaan 5€/ h. Tuo mukanasi myös 5€ hintainen lahja ja ilmoittaudu 9.12. mennessä Ritvalle puh. 050 3 567 091 . Tervetuloa!

Kuurankukkia

Olemme eläneet erikoisen pitkää kesää, puutarhaharrastajat jos jotkut huomaavat ilmastonmuutoksen oikut kotipihoillaan. Lähestymme adventtia ja nyt ensi kertaa on kuuraa omallakin portaallani.

Seuraavassa muutamia ennakkotietoja: puurojuhla on meille seuralaisille perheineen tulossa joulukuussa samoin suunnittelemme talviretkeä Ouluun lopputalven aikana, kuten jäsenlehdessä on jo ilmoitettukin.

Uutena asiana tiedoksi, että matkatoimisto MatkaRasti tarjoaa omana matkanaan bussireissua Viron Tûrin kukkamarkkinoille,  Türin kukkamarkkinat . Tässä asiassa voi siis olla suoraan yhteydessä matkatoimistoon, puutarhaseura tai viherpeukalot eivät kerää ilmoittautumiasia tällä kertaa. MatkaRastin yhteystiedot ovat 08 4694 472/ Leena Uusimäki tai leena.uusimaki@matkarasti.fi  ja matkaohjelman näet klikkaamalla tummennettua kohtaa.