Vuoden 2019 jäsenedut

Kuluvan vuoden jäsenmaksun maksaneena olet oikeutettu seuraaviin etuihin:

• saat seuran järjestämistä matkoista hyvän jäsenalennuksen
  • seuran jäsenilloissa taimistoilla saat mukavia alennuksia kasviostoksista
  • voit osallistua kaikkiin seuran tapahtumiin
  • voit vaikuttaa seuran toimintaan antamalla palautetta hallituksen jäsenille ja osallistumalla vuosikokoukseen

Vuoden 2019 jäsenmaksut

1. Henkilöjäsen 10€
  2. Perhejäsen 15€
  3. Kannattaja- tai yhteisöjäsen 25€

Jäsenmaksun maksaminen

Maksa jäsenmaksu seuraavin tiedoin:
saajan tilinumero: OP Haapajärvi FI07 5026 0820 0647 63
saaja:
Jokilaaksojen Puutarhaseura ry.
viesti:
Nimesi ja osoitetietosi

MUISTA MAINITA viestikentässä myös OSOITTEESI, jotta voimme lähettää sinulle jäsenlehden. Jäsenlehti toimii jäsenkorttina, jota näyttämällä olet oikeutettu jäsenalennuksiin taimistoilla.

MUISTUTAMME MYÖS, että Sinulle postitetaan jäsenlehti automaattisesti vain, jos olet maksanut edellisen vuoden jäsenmaksun (nyt siis 2018). Jos Sinulla on katko jäsenyydessä, maksa aina ensin jäsenmaksu, niin lehti tulee perästä!

Jäseneksi voit helpoiten liittyä täyttämällä Liity jäseneksi -lomakkeemme ja sen jälkeen maksamalla jäsenmaksun edellisessä kohdassa mainitulla tavalla. Lisää vielä viestikenttään maininta ”olen uusi jäsen”. Kiitos!

OSOITTEENMUUTOKSET ja mikäli sinulla herää  kysyttävää jäsenyydestä, ole rohkeasti yhteydessä rahastonhoitaja Eija Hautalaan, puh. 041 507 2251 tai email: eija.anneli.hautala@gmail.com