Hei!

vuosikous on vahvistanut toimintasuunnitelman ja meille on nyt tarjolla ennatysmäärä tapahtumia tälle puutarhakaudelle. Koronavaiheen patoutunut energia lie purkautunut itse kustakin ja mikä ihanuus, että voimme taas kokoontua ja ajella bussilla !

Näet täältä sivuiltamme jo nyt tapahtumat ja ajankohdat pääpiirteissään, joten kesämenojen suunnittelun voi aloittaa seurankin osalta. Tarkennuksia tulee ja tietenkin retkiohjelmat!

Jäsenlehden postitamme viikolla 16, jos et saa odottamaasi lehteä, tarkista oletko maksanut jäsenmaksun. Muistathan, että lehti postitetaan viime vuoden jäsenmaksun maksaneille ja se on myös samalla jäsenkortti, jonka esittämällä saat seuran jäsenille luvatut tarjoukset.

Maksa siis ensin jäsenmaksu, niin lehti tulee perästä! Sivuilta löydät ohjeen ja voit myös pirauttaa rahastonhoitaja Tarjalle.

Tervetuloa virkistymään kasvien ihmeelliseen maailmaan!

Hallitus

Kevät keikkuen tulevi

Myös meille puutarhaseuralaisille. Olemme jo pitäneet yhden yleisen kokouksenkin, sillä oli pientä tarvetta viilata ja päivittää seuran sääntöjä, lähinnä netin käytön osalta. Sääntömuutoksiin tarvitaan kaksi yleistä, eli koko jäsenistöä koskevaa kokousta, ja seuraava onkin vuosikokouksen yhteydessä ti 26.3. 2024 klo 17.30 Ylivieskan Tuokiotuvalla, Lukkarintie 1.

Tervetuloa jäsenet joukolla kokoustamaan, kahvia tarjoillaan 17.30.

HUOM! ILMOITTAUDU TARJALLE 24.3 MENNESSÄ TEKSTIVIESTILLÄ PUH. 040 566 22 74!

Tulevalle kaudelle on suunniteltu runsaasti tapahtumia: jäseniltoja touko-kesäkuun vaihteessa on Siipolla, Tervolla ja Särkällä, tulossa on kukkasidontakurssi, luento perhosista, toritapahtuma ja vaihtaerita, joiden ajat ja paikat tarkentuvat sitten jäsenlehteen. Muista ottaa se näihin mukaan, sillä se on samalla jäsenkorttimme.

Retkiä on suunnitteilla kaksi ,alku- ja loppukesään lauantaipäiviin, toisella tutustumme Raahen seutuun ja toisella Keski-Pohjanmaan eteläosiin ”Kokkolan taakse”.

Keikutellaanpa nyt ne huonekasvien loppuun imetyt mullat uusiin (kehoitus lähinnä itselleni) ja nautitaan joka päivästä, kotona hytistyn kylmän ja liikkumistakin rajoittaneen, runsaslumisen talven jälkeen!

Terveisin Hallitus

Puurojuhla 2023

Vietämme pikkujoulua 7.12 klo 18 alkaen ravintola Lounatuulessa Ylivieskassa.

Tarjolla on ohjelmaa, puuroa ja kinkkua, hinta 21€ maksetaan paikan päällä käteisellä ja

”ken lahjan tuo, hän lahjan saa”.

Sitovat ilmoittautumiset Tarjalle 30.11. mennessä, mieluiten tekstiviestillä puh. 040 566 22 74,

muista mainita myös erityisruokavaliot.

Tervetuloa pikkujouluilemaan!